TiVo Web failing

General Discussion

TiVo Web failing

Postby philguk » Tue Jan 31, 2023 7:56 pm

After my TiVo has been up for more than a few days, TiVoWeb starts failing with errors like this:
Code: Select all
INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_folders '' ''
can't open object (0x00030007)

    while executing
"db $db openid $prgfsid"
    ("uplevel" body line 10)
    invoked from within
"uplevel $body"
    invoked from within
"ForeachMfsFileTrans prgfsid name type $nowshowingdir "" 15 {
            set found 0
            for {set i 0} {$i < [llength $fldrinfo]} {incr i 1} {
               if {[lsear..."
    (procedure "::action_folders" line 129)
    invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
    ("eval" body line 1)
    invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--


It's been doing it for a while and I usually end up rebooting the box - but it would be good to know WHY and whether there's something I can do about it

Thanks
philguk
Almost there...
Almost there...
 
Posts: 36
Joined: Tue Aug 25, 2020 3:25 pm

Re: TiVo Web failing

Postby Pegasus » Wed Feb 01, 2023 10:05 am

What were you doing at the time?

The error message is kind-of suggesting there's a programme in the Now Playing list which doesn't exist/is broken on disc. That error message isn't very helpful: what specific object, and why can't you open it?!

But why TiVo should wait several days before burping is weird. (I would've expected the first time you displayed NPL.)

I would normally initiate a green screen and see if TiVo can fix its database.
Pegasus
Really should get out more
Really should get out more
 
Posts: 1473
Joined: Thu Nov 22, 2012 1:31 pm
Location: Rugby


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron